Zwemseizoen 2021

Hallo zwemvrienden,

Als zwembadbestuur zijn we alweer volop bezig met het komende zwemseizoen.  We gaan er van uit dat we met een eventueel Coronaprotocol toch weer open kunnen. Vorig jaar hebben heel veel mensen geholpen en mede dankzij hen was het mogelijk toch open te gaan, en hierdoor hebben we een mooi zwemseizoen gehad. 

Ook voor het komende seizoen zijn we weer op zoek naar mensen die ons willen helpen bij allerlei werkzaamheden. Het zwembad moet “zwem klaar” worden gemaakt wat betekend dat er schoongemaakt moet worden, de tuin moet op orde gemaakt, en het zwembad moet worden schoongespoten. Na het schoonspuiten kan er worden bekeken of het bad ook geverfd moet worden. Al met al is het weer een hele klus, maar vele handen maken licht werk! We willen op 8 mei starten met schoonmaken.

Voor de periode dat we open zijn, zoeken we mensen die samen met de toezichthouder ervoor zorgen dat het bad veilig open kan. Dit zal inhouden dat er per middag in ieder geval 2 vrijwilligers aanwezig moeten zijn, en bij drukke/warme dagen gaat de voorkeur uit naar 3 vrijwilligers. Als we ’s avonds ook opengaan dan is ook hiervoor 1 vrijwilliger nodig. Hopelijk zijn er ook dit seizoen voldoende mensen beschikbaar om optimaal van het zwembad gebruik te kunnen maken.

Dus schroom niet om jezelf op te geven! En mocht je gevraagd worden zeg dan enthousiast: Ja! Want het zwembad heeft je nodig!